ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΛΑΥΚΟΥ ΣΤΗΝ «ΒΡΑΔΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ» ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΗΛΙΝΑΣ!

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΛΑΥΚΟΥ ΣΤΗΝ «ΒΡΑΔΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ» ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΗΛΙΝΑΣ!

Icon 12 Ιουνίου 2017
Icon By ΑΝΘΟΥΛΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΗ
Icon 0 σχόλια

Εκδήλωση παραδοσιακών χορών με τίτλο «Βραδιά Παραδοσιακών Χορών» διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία το Σάββατο 10 Ιουνίου 2017, στο γειτονικό μας χωριό Μηλίνα, υπό την αιγίδα του Πολιτιστικός Σύλλογος Μηλίνας – Cultural Club of Milina .

Στην εκδήλωση συμμετείχαν τα τμήματα χορευτικών των Πολιτιστικών Συλλόγων: Παιδικό, εφηβικό & ενηλικών του Πολιτιστικός Σύλλογος Μηλίνας – Cultural Club of Milina,dsc_0032

ΧοροΔΡΑΣΗ,Τμήμα Παραδοσιακών Χορών Πολιτιστικού Συλλόγου Λαύκου,dsc_0039

 

Πολιτιστικού Συλλόγου Νεοχώρι Πηλίου

dsc_0089

 

 

Τα χορευτικά παρουσίασαν χορούς από την Κοζάνη, το Πήλιο και την Σάμο.

Στο τέλος οι χορευτές από ολα τα χορευτικά ενώθηκαν σε ένα μεγάλο κύκλο χορεύοντας παραδοσιακό πηλιορείτικο συρτό!

dsc_0131

 

 

 

 

Οι Σύλλογοι έλαβαν δώρα από τον Πολιτιστικός Σύλλογος Μηλίνας – Cultural Club of Milina και στην συνέχεια προσφέρθηκαν κεράσματα – παραδοσιακά πηλιορειτίκα φτιαγμένα από τις γυναίκες του χορευτικού Μηλίνας-  στους χορευτές των συλλόγων και σε όλο τον κόσμο που παρευρέθηκε.

Μια εξαιρετική διοργάνωση και μια δυναμική παρουσία του Λαύκου με το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου.

Είθε κάθε χρόνο να γίνονται εκδηλώσεις σαν και αυτή, που πρεσβέυουν την παράδοση, τα ήθη και τα έθιμα, με σκοπό να την διάδοση και συνέχεια αυτών στις επερχόμενες γενιές. Ο πολιτισμός, ενώνει όλους τους Έλληνες, καθώς αποτελεί κοινό σημείο αναφοράς του ελληνισμού αλλά και όλους τους λαούς γενικότερα.

dsc_0125

Καλή αντάμωση στο 2ο Αντάμωμα Πολιτισμών όπου θα έχουμε την χαρά και την τιμή να υποδεχτούμε εκτός των άλλων χορευτικών και το αυτό του Πολιτιστικός Σύλλογος Μηλίνας – Cultural Club of Milina .

www.lafkos.gr