DE-TOX THE ANGLE CAFE! – ΧΟΡΗΓΟΣ ΣΤΟ 2ο ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ!

DE-TOX THE ANGLE CAFE! – ΧΟΡΗΓΟΣ ΣΤΟ 2ο ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ!

Icon 8 Ιουνίου 2017
Icon By ΑΝΘΟΥΛΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΗ
Icon 0 σχόλια

Η εταιρία De-tox, The Angle Cafe Μέγας Χορηγός στο 2ο Αντάμωμα Πολιτισμών – δραστηριοποιείται στον χώρο του καφέ & σνακ εδώ και 17 χρόνια, με βάση την πόλη – «βασίλισσα» καφέ,  Λάρισα. Το 1998 ανοίγει το πρώτο De-tox στο πιο κεντρικό σημείο της πλατείας Ταχυδρομείου στην Λάρισα. Στην συνέχεια με αργά και σταθέρα βηματα ανοίγουν 3 ακόμα street cafe σε σημεία και λίγο αργότερα σε ακόμα περισσότερα σημεία της πόλης, δείτε περισσότερα εδώ: De-tox, The Angle Cafe – Success story .

Τα De-tox, The Angle Cafe δίνουν βάση στην ποιότητα του καφέ και των σνακ ( burger, club sandwich, σαλάτες, γλυκά) γεγονός που τα διαφοροποιεί και έρχονται πρώτοι στο είδος με διαφορά.

Τα De-tox, The Angle Cafe μπορείτε να βρείτε στις πόλεις Λάρισα, Βόλο, Κατερίνη, Ιωάννινα, Κοζάνη και πολύ σύντομα και στην Αθήνα. Δείτε περισσότερα για τα καταστήματα εδώ: De-tox, The Angle Cafe/ Καταστήματα

Ο αγαπημένος καφές De-tox, The Angle Cafe έρχεται στην πόρτα σας με » Το Ταξί του καφέ!» όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν οι άνθρωποι της De-tox, The Angle Cafe . Ο λόγος για τις κιτρινόμαυρες βέσπες που φέρνουν τον καφέ σας με ένα τηλέφωνο!

Σε καιρούς κρίσεις η De-tox, The Angle Cafe είναι μια από τις πιο υγιής επιχειρήσεις, με επιτυχημένα franchise ανά την Ελλάδα, απασχολεί νέους ανθρώπους ως επίτο πλείστον παρέχοντας θέσεις εργασίας με σεβασμό στον εργαζόμενο.

Εσείς δοκιμάσετε De-tox Cafe?? Αν όχι σας το συστήνουμε ανεπιφύλακτα!