Για «τσαπελίνια» στον Πήγασο!

Για «τσαπελίνια» στον Πήγασο!

Icon 23 Μαρτίου 2017
Icon By ΑΝΘΟΥΛΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΗ
Icon 0 σχόλια

Η μυστική συνταγή της κυρίας Μαίρης!

Το πρόγραμμα έχει ως εξής: Διάλεγουμε τράπεζι, ένα από αυτά τα υπερόχα τραπέζακια με τις χαρακτηριστικές μπλε καρέκλες του «Πήγασου» κάτω από την σκιά των πλατάνων της πλατείας! Μέσα σε λίγα λεπτά, έρχεται ο για παραγγελία ο ευγενικός και πάντα χαμογελαστός κύριος Αλέκος -ιδιοκτήτης της ταβέρνας- για παραγγελία! Εμείς έχουμε να διαλέξουμε ανάμεσα σε μια ποικιλία από: φρέσκιες σαλάτες όπως χόρτα και βέλι(κολοκύθι), ορεκτικά όπως χειροποίητη τυροκουλούρα, κρεάτικά και εδώ ερχόμαστε στα «Τσαπελίνια», ένα πιάτο ιδιαίτερο που οι κρεατοφάγοι λατρέυουν! Η συνταγή παραμένει μυστική! Συνεχίζουμε με σεφταλιές (λίγο κυπριακό άρωμα!).  Εξαιρετική επιλογή αποτελούν επίσης οι γεμιστοί κολοκυθοανθοί και η τυροκουλούρα! Βέβαια στον Πήγασο μπορείτε να δοκιμάσετε και μέσα από μια μεγάλη ποικίλια μαγειρευτών με βάση την πηλιορείτικη κουζίνα.

Δεν θα μπορούμε βέβαια να μην αναφέρουμε τον ξακουστό μπακλαβά -με χειροποίητο φύλλο- της κυρίας Μαίρης καθώς και τον γιαννιώτικο μπακλάβα που μπορούμε να απολαύσουμε στο τέλος του γεύματος μας!

Εμείς σας συστήνουμε το εστιατόριο «Πήγασος» ανεπιφύλακτα! Υψήλη ποιότητα σε πολύ λογικές τιμές που συμβαδίζουν με την εποχή!