Ο Stelios-Travel-Blogger στον Λαύκο και στο Fyloma!

Ο Stelios-Travel-Blogger στον Λαύκο και στο Fyloma!

Icon 6 Μαρτίου 2018
Icon By ΑΝΘΟΥΛΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΗ
Icon 0 σχόλια

Ο Stelios-Travel-Blogger, ένας γνήσιος ταξιδευτής του κόσμου, επισκέφθηκε το χωριό μας και εμείς είχαμε την χαρά να τον γνωρίσουμε! Αφορμή αυτού του ταξιδιού ο ξενώνας Fyloma. Με τον Στέλιο γνωριστήκαμε μέσω Instagram!  Η πρώτη προσωπική επαφή έγινε στην έκθεση Greek Travel Show όπου επισκέφθηκε το περιπτερό Volos Pelion It’s true στο οποίο ήμασταν και είχαμε την τιμή να τον γνωρίσουμε! Αν και οι καιρικές συνθήκες ήταν λίγο δύσκολες κατά την διαμονή του, καταφεραμε να περπατήσουμε για λίγο μαζί του στο χωριό, να επισκεφθουμε τα μουσεία του χωριού και να περάσουμε χρόνο μαζί του!

Ο Stelios-Travel-Blogger μας μίλησε για το πως ξεκίνησε τα ταξίδια και τις εμπειρίες που έχει ζήσει μέσα απο αυτά. Σε κάθε του ταξίδι επιθυμεί να βιώνει την τοπική κουλτούρα μέσα από την συναναστροφή του με τους ντόπιους του. Παρέα του σε κάθε ταξίδι η φωτογραφική μηχανή του μέσα απο την οποία αποτυπώνει μοναδικές στιγμές, τοπία, ανθρώπους και μας ταξιδεύει μαζί του και το Polo Backpack! Δείτε το instagram του εδώ —> Stelios-Travel-Blogger και την Facebook Page –> Stelios-Travel-Blogger και ταξιδέψτε μαζί του!

Προσωπικά ήταν η πρώτη μου γνωριμία με Travel Blogger και ήταν τιμή μου που γνώρισα και ταξίδεψα στην φιλοσοφία ενός αυθεντικού ταξιδευτή του φίλου μας πλέον Στέλιου! Ευγενικός, ειλικρινής και απλός.

Εμείς να του ευχήθουμε καλά ταξίδια και να ταξιδέψει σε όλα τα μέρη του κόσμου! ( Αν και λίγα του έχουν μείνει!)

Καλή αντάμωση Stelios-Travel-Blogger (<–Εδώ μπορείτε να δείτε το άρθρο του για τον Λαύκο!)

20180211_145714
Stelios-Travel-Blogger Μιχάλης Γρηγορίου Ανθούλα Ευαγγελίδου