Στις διεθνείς τουριστικές εκθέσεις Τελ Αβίβ & Μονάχου ο Λαύκος!

Στις διεθνείς τουριστικές εκθέσεις Τελ Αβίβ & Μονάχου ο Λαύκος!

Icon 4 Μαρτίου 2018
Icon By ΑΝΘΟΥΛΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΗ
Icon 0 σχόλια

 

Στις εκθέσεις IMTM 2018 στο Τελ Αβίβ και F.RE.E στο Μόναχο συμμετείχε ο Λαύκος με τις επιχειρήσεις του για πρώτη φορά. Μέσα από φυλλάδιο του Lafkos.gr, στο οποίο παρουσιάζονται οι επιχειρήσεις του Λαύκου, προωθήθηκε το χωριό μας από τους εκπροσώπους του Lafkos.gr καθώς και από εκπροσώπους των καταλυμάτων Fyloma & Lagou Raxi Country Hotel.

Συγκεκριμένα στην έκθεση του Τελ Αβίβ πραγατοποιήθηκαν επάφες κατα την διάρκεια της έκθεσης με τουριστικά γραφεία και Tour Operators οι οποίοι έδειξαν μεγάλο ενδιέφερον για τον προορισμό Βόλος – Πήλιο και κατα συνέπεια για το χωριό μας! Σημαντικός παράγοντας προσέλκυσης αυτου του κοινού είναι και οι απευθείας πτήσεις με την αεροπορική Tus Airways, που εξασφάλισε η Περιφέρεια Θεσσαλίας κάθε Δευτέρα και Παρασκευή από 16 Ιουλίου – 1 Οκτωβρίου με το εξής δρομολόγιο:

Tlv-Vol (Τελ Αβίβ – Βόλος) 13:00-15:15

Vol-Tlv  (Βόλος – Τελ Αβίβ)  16:15-18:15

Η έκθεση του Μονάχου, ήταν κατά βάση μια έκθεση κοινού, με μεγάλη επισκεψιμότητα – 135.000 επισκέπτες – κατά την οποία οι εκπρόσωποί μας ήρθαν σε επαφή με πολλόυς επισκέπτες, οι οποίοι έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για την περιοχή μας. Κάποιοι από τους επισκέπτες γνωρίζαν το Πήλιο, άλλοι δεν είχαν όπως μας είπαν, την ευκαιρία να το επισκεφθούν αλλά είναι στα άμεσα σχέδια τους.

Απευθείας πτήσεις από το Μόναχο έχουν εξασφαλιστεί επίσης από την Πεοφέρεια Θεσσαλίας, με την αεροπορική εταιρεία Condor από 28 Απριλίου μέχρι και 27 Οκτωβρίου κάθε Σάββατο και Τρίτη.

Και στις δύο εκθέσεις η συμμετοχή μας έγινε υπό την αιγίδα του περιπτέρου Volos Pelion It’s True, μια σύμπραξη τριών Δήμων – Βόλου, Ζαγοράς – Μουρεσίου και Νοτίου Πηλίου- όπου σκοπό να έχει να προβάλει τον Βόλο και το Πήλιο ως έναν προορισμό για όλο τον χρόνο. Μια οργανωμένη κίνηση των τριων Δήμων όπου έχει επιφέρει θετικά αποτέλεσματα τα τελευταία χρόνια στη άυξηση της τουριστκής κίνησης και στοχεύει στην πολυπόθητη διεύρηνση της τουριστικής περιόδου.