Δυναμική συμμετοχή του Λαύκου στην έκθεση Greek Travel Show!

Δυναμική συμμετοχή του Λαύκου στην έκθεση Greek Travel Show!

Icon 23 Μαΐου 2017
Icon By ΑΝΘΟΥΛΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΗ
Icon 0 σχόλια

Με επιτυχία διεξήχθη η έκθεση Greek Travel Show  στην Helexpo – Αθήνα . Ο Βόλος και το Πήλιο είχαν δυναμική παρουσία με το περίπτερο Volo – Pelion It’s True μέσα από το οποίο προβλήθηκαν οι Δήμοι:

Βόλου, Ζαγοράς – Μουρεσίου, Νοτίου Πηλίου και η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας.

Η έκθεση αφορούσε το κοινό και την προώθηση νέων προορισμών. Η προσέλκυση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία και η προώθηση των αντιπροσώπων των Δήμων και των επαγγελματίων από Βόλο και Πήλιο για την περιοχή μας, ήταν στοχευμένη, με πλήρη ενημέρωση των επισκεπτών και άμεση.

Το περίπτερο με logo «Volos – Pelion Είναι Αλήθεια» είχε εξαιρετική δομή, με αντιπροσωπευτικές φωτογραφίες την Αργώ και την παραλία της Τζάστενης. Πρωταγωνιστικό ρόλο στην διακόσμηση του περιπτέρου κατείχαν τα πασίγνωστα μήλα από τον συνεταιρισμό Ζαγορίν, στην Ζαγορά Πηλίου, τα οποία και έκλεψαν τις εντυπώσεις.

Εκπρόσωπος για τον Δήμο Βόλου ήταν ο κ. Απόστολος Ζαρκάδας – Βεργής αντιδήμαρχος Βόλου και ο διευθυντής προγραμματισμού του Δήμου Βόλου κ.Παπαμακάριος Γεώργιος. Για τον Δήμο Ν. Πηλίου εκπρόσωπος ήταν ο Πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου Νοτίου Πηλίου κ. Παντελής Δημήτριος και για την Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας ο Πρόεδρος της Ένωσης κ. Ζαφείρης Γεώργιος.

Δυναμική ήταν και η παρουσία των επαγγελματιών του Λαύκου με τα καταλύματα FylomaEsperosSuites & Villas , Lagou Raxi Country Hotel και το γραφείο διοργάνωσης εναλλακτικών σεμιναριών στην φύση Nature Seminars . Οι επαγγελματίες των προαναφαρθέντων επιχειρήσεων προέβαλαν όχι μόνο την δραστηριότητα τους αλλά και τον Λαύκο συνολικά, αναφερόμενοι στην τοπική γαστρονομία, στα μονοπάτια, στα μουσεία και σε όλα τα αξιοθέατα και τις δραστηριότητες που μπορεί ο επισκέπτης να κάνει και να απολαύσει καά την διαμονή του στον Λαύκο.

Συχγαρητήρια βέβαια να δώσουμε και στην Επιτροπή Τουρισμού του Δήμου Νοτίου Πήλιου και τον Πρόεδρο της κ. Παντελή Δημήτριο, χάριν στην οποία τα τελευταία χρόνια με την επιτυχή συμμετοχή της σε εκθέσεις της Ελλάδας και του εξωτερικού, έχουν δώσει νέα πνοή στα δεδομένα προσέλκυσης τουρισμού στο Νότιο Πήλιο.

Ο Λαύκος θα συνεχίσει δυναμικά την συμμετοχή του σε μελλοντικές εκθέσεις, καλώντας όλους τους επαγγελματίες να συμμετάσχουν υπό την αιγίδα του περιπτέρου Volo – Pelion It’s True.

dsc_0047dsc_0043dsc_0066

dsc_0089dsc_0088dsc_0066dsc_0086