Αρχοντικο Παρίση! Δείτε εδώ γιατί αποτελεί την Νο 1 επιλογή των επισκεπτών!

Αρχοντικο Παρίση! Δείτε εδώ γιατί αποτελεί την Νο 1 επιλογή των επισκεπτών!

Icon 29 Μαΐου 2017
Icon By ΑΝΘΟΥΛΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΗ
Icon 0 σχόλια

Μετά από 6 χρόνια διαμονής στον Λαύκο, μπορώ με σιγουριά για πιο λόγο οι επισκέπτες «ψηφίζουν» ξανά και ξανά τον Λαύκο! Γιατί εδώ οι άνθρωποι είναι φιλόξενοι, γιατί εδώ χτυπάει ακόμα η «καρδιά» του Πήλιου της παλιάς εποχής, που οι άνθρωποι ήταν ακόμα απλοί και φιλόξενοι και οι επισκέπτες ένιωθαν σαν να ήταν ντόπιοι.

Αυτό συμβαίνει και σήμερα, και εμείς είχαμε την χαρά να το βιώσουμε στο Αρχοντικό Παρίσης ! Ένας πανέμορφος ξενώνας που στεγάζεται σε ένα κτίριο του 1834, διατηρητέο από το Υπουργείο Πολιτισμού.

Διαθέτει 10 δωμάτια, το καθένα με μοναδική διακόσμηση, εξαιρετικής ποιότητας στρώματα που προσφέρουν έναν ευχάριστο ύπνο και ησυχία. Το άγχος, μας έχει κατακλύσει, στην εποχή μας και όλοι θέλουμε ένα διάλλειμα από την καθημερινότητα. Στο Αρχοντικό Παρίσης μπορεί κανείς να βρεί την ηρεμία που αποζητά, χωρίς την φασαρία των αυτοκινητών και όλων των ενοχλητικών θορύβων της καθημερινότητας.

%ce%b4%cf%89%ce%bc%ce%ac%cf%84%ce%b9%ce%bf-21-2

%ce%b4%cf%89%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b9%ce%bf-%cf%80%ce%b1%cf%81

 

 

 

 

 

Εκεί με θέα τον Παγασητικό κόλπο,%cf%80%ce%b1%ce%b3%ce%b1%cf%83-%cf%80%ce%b1

θα απολάυσουμε μια μοναδική εμπειρία διαμονής με εξαιρειτική περιποίηση από τους φιλόξενους ιδιοκτήτες και σύγχρονες παροχές υπηρεσιών.

 

 

 

Το πρωί θα ξυπνήσουμε από τα κελαηδήσματα των πουλιών και η πρώτη εικόνα που θα αντικρύσουμε θα είναι ο Παγασητικός κόλπος! Θα ξεκινήσουμε δυναμικά την ημέρα μας με ένα πλούσιο παρ%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%b9%cf%83%ce%b7-%ce%b2%cf%81%ce%b5%ce%b1%ce%baαδοσιακό πηλιορετίκο πρωινό – δια χειρός κυρίας Άννας – με πίτες, κέικ, μαρμελάδες, φρέσκα φρούτα, αλλαντικά, φρέσκοστυμένο χυμό πορτοκάλι, καφέ, τσάι και πολλά ακόμα εδέσματα που σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε. Στην συνέχεια μπορούμε να ανακαλύψουμε τα καλντερίμια του Πηλίου μέσα από τα οργανωμένα πακέτα περιπάτων, τα οποία μπορείτε να δείτε αναλυτικά στην ιστοσελίδα του ξενώνα. Το απόγευμα θα χαλαρώσουμε στην αυλή του Αρχοντικού η οποία προσφέρεται για τα πιο ειδυλιακά ηλιοβασιλέματα.  

Στο Αρχοντικό Παρίσης   ο χώρος προσφέρεται για ιδιέταιρες περιστάσεις όπως γάμοι, βαπτίσεις, βραδιές τέχνης κ.α.3o-fest-kitharasarchontiko-parisis-07

 

 

 

 

 

Εμείς από το lafkos.gr σας το συστήνουμε ανεπιφύλακτα, για όλους εσάς που επιθυμείτε να βιώσετε την επιτομή της πηλιορείτικης φιλοξενίας! Κάντε εδώ την κράτησή σας Αρχοντικό Παρίσης – κράτηση