5 λόγοι για να μείνουμε στο κατάλυμα Esperos Suites & Villas!

5 λόγοι για να μείνουμε στο κατάλυμα Esperos Suites & Villas!

Icon 19 Μαρτίου 2017
Icon By ΑΝΘΟΥΛΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΗ
Icon 0 σχόλια

Απόδραση στο Esperos Suites & Villas!!!

Μια μοναδική εμπειρία διαμονής μας υπόσχεται το Esperos Suites & Villas, με τις παροχές και τις εγκαταστάσεις που διαθέτει. Μια σύνθεση από 9 βίλλες και σουίτες συνολικά, που προσαρμόζουν το παραδοσιακό πηλιορετικό στοιχείο στις ανάγκες και ανέσεις του σήμερα. Υπάρχυν πολλοί παράγοντες που μας ελκύουν προς το συγκεκριμένο κατάλυμα, οι πιο βαικοί όμως είναι ακόλουθοι: 

  1. Ξυπνάς το πρωί, στην ακρή μιας πλαγιάς και μπροστά σου «ανοίγεται» ένα παράθυρο με πανοραμική θέα προς τον Παγαητικό κόλπο, τόσο κόντα που νομίζεις οτι μπορείς να βουτήξεις!
  2. Η καθαριότητα είναι ένα βασικό κριτήριο επιλόγης όσον αφορά την διαμονή μας σε ένα κατάλαυμα. Στο Esperos Suites & Villas είναι απλά εγγυημένη.
  3. Ιδιωτικότητα. Το κατάλυμα είναι διαμορφώμενο με αυτό τον τρόπο για όλους αυτούς που επιθυμούν να απομονωθούν και να ξεφύγουν από τους γρήγορους ρυθμούς της πόλης.
  4. Η κουζίνα που υπάρχει στην κάθε βίλλα ή σουίτα, μας δίνει την δυνάτοτητα να απολάυσουμε το πρωινό ή οποιδήποτε άλλο γεύμα της ημέρας στην ηρεμία του χώρου μας, και όπως εμείς επιθυμούμε.
  5. Η πισίνα Infinity! Με πανοραμική θέα στον Παγασητικό κόλπο, μας προσφέρει αξέχαστες στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης. 

Σας προ(σ)καλούμε να επισκεφθείτε το Esperos Suites & Villas http://www.esperospelion.gr/ και να βιώσετε την απόλυτη εμπείρια διαμονής!

loft-villa-%ce%ba%ce%bf%cf%85%ce%b6%ce%b9%ce%bd%ce%b1 junior-suite loft-villa-%cf%84%cf%81%ce%b1%cf%80

loft-villa-%ce%ba%ce%b1%ce%b8%ce%b9%cf%83