Δείτε εδώ τι ανακαλύψαμε στο κατάστημα «Διαδόσεις»στον Λαύκο!

Δείτε εδώ τι ανακαλύψαμε στο κατάστημα «Διαδόσεις»στον Λαύκο!

Icon 3 Ιουλίου 2017
Icon By ΑΝΘΟΥΛΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΗ
Icon 0 σχόλια

Το κατάστημα Διαδόσεις βρίσκεται στην πλατεία του Λαύκου στο Νότιο Πήλιο. ‘Ενας μικρός παράδεισος για τους λάτρεις των χειροποίητων κοσμημάτων! Ο κύριος Γιάννης και η κυρία Άννα, οι δημιουργοί των κοσμημάτων, αγάπησαν τον Λαύκο και πριν λίγα χρόνια αποφάσισαν να εγκαταλέιψου την Αθήνα και να κάνουν ασχοληθούν επαγγελματικά με την δημιουργία χειροποιήτων κοσμημάτων. Μοναδικά κομμάτια για αυτούς που αγαπούν την μοναδικότητα του χειροποίητου κοσμήματος. Όλα τα δημιουργήματα είναι  χειροποίητα  –  από μέταλλα, ημιπολύτιμους λίθους, υλικά της φύσης και ευφάνταστες χάντρες από διάφορα φυσικα υλικά.

Στις Διαδόσεις δεν θα βρείτε βέβαια μόνο κDSC_0038οσμήματα αλλά και διακοσμητικά και χρηστικά αντικείμενα – όπως αυτό το ρολόι στην φωτογραφία, από ξύλο και μέταλλο – , επίσης χειροποίητα, τα οποία θα ανακαλύψουμε σε επόμενο άρθρο πολύ σύντομα!

Ρολόι τοίχου
Ρολόι τοίχου

Εμείς όμως ανακαλύψαμε και κάτι καινούριο στις Διαδόσεις :κοσμήματα κεντημένα DSC_0037στο χέρι! Δια χειρός κυρίας Άννας Καίσαρη! Κάθε δημιούργημα μοναδικό, χωρίς αντίγραφο! Ευφάνταστα κολιέ και βραχιόλια! Εμείς σας παρουσιάζουμε καποια από αυτά μέσα από φωτογραφίες και σας προ(σ)καλούμε να τα ανακαλύψετε με μια επίσκεψη στο κατάστημα Διαδόσεις !

Καθημερινά ανοιχτά από το πρωί μέχρι το βράδυ!

DSC_0036 DSC_0027

Πλεκτά κοσμήματα
Πλεκτά κοσμήματα

DSC_0028

Κεντητά βραχιόλια
Κεντητά βραχιόλια

DSC_0010 DSC_0009 DSC_0037DSC_0002,DSC_0041