Στην «Μάγδα» για τσίπουρα και όχι μόνο!

Στην «Μάγδα» για τσίπουρα και όχι μόνο!

Icon 2 Φεβρουαρίου 2017
Icon By ΑΝΘΟΥΛΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΗ
Icon 0 σχόλια

Η Μάγδα

Ένα από τα πιο όμορφα και ιδιέταιρα εστιατόρια στον Λαύκο! Στην «Μάγδα» μπορείτε να γευτείτε τα πιο ιδίεταιρα παραδοσιακά πιάτα φτιαγμένα από τη ομώνυμη ιδιοκτήτρια με αγάπη και μεράκι. Η Μάγδα ξεχωρίζει με την απλότητα, το χιούμορ και την φιλόξενη διάθεση της. Στο πανέμορφο εστιατόριο της θα νιώστε σαν να έχετε πάει στην αδερφή σας, την φίλη σας ή την κόρη σας να φάτε κάτι παρέα και να τα πείτε! Και αυτο συναίσθημα είναι πολύ σπάνιο να το βιώσουμε στις μέρες μας που όλοι και όλα έχουν αποξενωθεί.

Οι ποδιές

Στην «Μάγδα» θα δείτε ακόμα: μια ιδιέταιρη συλλόγη από ποδιές, που έχουν φέρει στην Μάγδα φίλοι της από όλο τον κόσμο! Θα επανέλθουμε σε αυτό με αποκλείστικό άρθρο! Προς το παρόν αν έχετε σκοπό να επισκεφθείτε τον Λαύκο μπορείτε και εσείς να φέρετε μια ποδιά στην Μάγδα μας από τον τόπο σας!

Οι λιχουδιές

Γευστικές απολαύσεις όπως τσιτσίραβλα, κρίταμα, άγρια χόρτα σαλάτα, γίδα κοκκινιστή με βέλι (ντόπιο κολοκύθι) ,τράγος με χυλοπίτες, αγριογούρουνο με δαμάσκηνα και πολλά ακόμα εδέσματα μπορείτε να τα δοκιμάσετε στην «Μάγδα» όλες τις εποχές του χρόνου, καθημερινά ακόμα όταν χιονίζει η Μάγδα είναι εκεί και περιμένει με το χαμόγελο να υποδεχτεί ντόπιους και επισκέπτες.

Εσείς δέχεστε την πρό(σ)κληση να γευτείτε μονάδικα πιάτα με αρκετή δόση χιούμορ στην Μάγδα???

Κείμενο: Ανθούλα Ευαγγελίδη

Φωτογραφία: Lefteris Vaiopoulos