Εστιατόριο Η Δροσιά

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ

Στην πλατεία του Λαύκου, κάτω από τα πανύψηλα σκιερά πλατάνια που προσφέρουν μοναδική δροσιά, βρίσκεται το εστιατόριο της Κατερίνας, όπως είναι γνωστό, ή αλλιώς το εστιατόριο ΄΄Η Δροσιά΄΄. Όσο απολαυστική και δροσερή είναι η ατμόσφαιρα στον εξωτερικό χώρο, τόσο ζεστή και συμπαθητική είναι στον εσωτερικό χώρο του μαγαζιού, ο οποίος είναι λιτά και παραδοσιακά διακοσμημένος. Η απέραντη θέα στον Παγασητικό και τα γύρω βουνά μπορεί να σας γαληνέψει. Μία ξεχωριστή, παραδοσιακή, «μαμαδίστικη» κουζίνα σας περιμένει να τη γευτείτε.

Πεντανόστιμα μαγειρευτά, που φτιάχνονται με μεράκι από τα χέρια της κυρίας Κατερίνας καθημερινά, θα σας αφήσουν αξέχαστες γεύσεις. Μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε τη λαχταριστή ρεβιθάδα φούρνου, το μυρωδάτο ιμάμ, τις διάφορες νόστιμες πίτες με χειροποίητο φύλλο, τα γευστικά κεφτεδάκια με δυόσμο, ένα ξεχωριστό χοιρινό μαγειρευτό με κρασί, μέλι, μουστάρδα και κόλιανδρο, αλλά και πολλά άλλα λαδερά και μαγειρευτά φαγητά. Στο εστιατόριο λειτουργεί, επίσης, ψησταριά με ξεχωριστά πιάτα τα αρνίσια παϊδάκια, τη χοιρινή μπριζόλα λαιμού και τα χειροποίητα μοσχαρίσια μπιφτέκια της Κατερίνας εμπνευσμένα από την ίδια. Κατά την καλοκαιρινή περίοδο, μπορείτε να απολαύσετε τα γευστικά και ζουμερά κρέατα στη σούβλα.

> Λειτουργία: Τους Μήνες Μάρτιο – Οκτώβριο καθημερινά, μεσημέρι και βράδυ. Τους μήνες Νοέμβριο – Φεβρουάριο τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες, καθώς επίσης και τα δεκαπενθήμερα των Χριστουγέννων και του Πάσχα.

> Υπεύθυνη: Κατερίνα Σφονδυλιά

δροσιά_λαύκος_πήλιο

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

    • +30 2423065078